Nyhedsbrev december 2019.

Året 2019 rinder meget snart ud og vi tager hul på et nyt friskt årti.

2019 har budt på store forandringer. Vi flyttede klinikken til Vænget i april og vi elsker de nye lokaler. Vi hører dagligt at der er mere hyggeligt, stille og roligt i Vænget. Vi savner bestemt ikke det blæsende område på havnen og det utrolige kedelige og urolige venteværelse.

Det glæder os at i der er taget godt imod forandringerne.

Kathrine kom tilbage fra barsel i maj, og ja hun gik på endnu en barsel d. 1 december J Det glæder os meget at Kathrine nu har 2 skønne børn, en af hver J  Kathrine har en fantastisk mand som også elsker at være på barsel, så Kathrine starter stille og roligt op igen, til juli – hvor vi andre påtænker sommerferie.

Den 1.januar 2020 har vi opsagt vores ydernr.  Det betyder at vi desværre ikke kan give jer regionens tilskud, hvis i har en henvisni ng fra lægen pga diabetes, arvæv, nedgroede negle, psoriasisgigt og svær leddegigt.

I kan naturligvis stadig få behandlet fødderne hos os, men til klinikkens pris.

Vi har opsagt vores ydernr da der er nogle ting vi er utilfredse med fra Regionens side. Vi er kede af manglende ydernr i vores område og at vi bliver pålagt omsætningsloft.

Det er muligt at forhøre sig hos kommunen om man er berettiget til udvidet helbredstillæg.

Vi har gennem de sidste måneder oplyst vores kunder/patienter om dette og vi er taknemmelige for at mange heldigvis fortsætter på klinikken, da de kommer for behandlingen og ikke tilskuddet.

Vi har naturligvis også fuld forståelse for at man vælger en klinik hvor man stadig kan få sit tilskud, som man jo er berettiget til.

Vi ser frem til et godt arbejdsår i 2020. Vi vil gøre som vi plejer ;udvikle os, gøre os umage, blive klogere, forsøge ikke at stresse, tage arb ejdet alvorligt, men med plads til humor. Desuden  modtager gerne god råd samt kritik fra jer, for uden klinikkens kunder/ patienter var der ingen Klinik for fodterapi i Vænget.

Til slut vil jeg på alles vegne, ønske jer et lyst og lykkeligt Nytår. TAK for året der snart er gået. TAK for forståelse i forbindelse med flytning og min kære mands sygdom – det betyder mere end i aner. Heldigvis er han frisk igen.

Festlige Nytårshilsner

Dorthe