Nyhedsbrev december 2020

Kære alle!

En lille hilsen med ønske om en Glædelig Jul samt et lyst og lykkeligt Nytår.

Tak for støtten i 2020 som med jeres hjælp, er forløbet nogenlunde. 2020 har været et
udfordrende år for alle, og 2021 kan kun blive bedre.

Vi har hele vejen fulgt Sundhedsmyndighedernes anbefalinger og det gør vi fortsat. En af
fodterapeuterne blev desværre testet positiv for Covid 19 kort før jul og det medførte en lidt for
tidlig juleferie for os alle.

Vi kan heldigvis åbne op igen mellem Jul og Nytår.

Da vi er en del af Sundhedsvæsnet er vi heldigvis ikke lukket ned.

2020 har også været året uden ydernr på klinikken. Vi takker for den tillid vores patienter har vist os.

Heldigvis er der mange som er berettiget til et offentligt tilskud pga en diagnose, som er blevet på klinikken og det er vi meget taknemmelige for.

Glædelig Jul og Godt Nytår til jer alle.
Pas godt på jer selv og hinanden
De bedste hilsner fra
Fodterapeuterne i Vænget
Bodil, Karina og Dorthe

Nyhedsbrev maj 2020

Jubiiii! vi er forhåbenligt over den værste krise og vi er startet op i klinikken igen. Vi tager naturligvis alle anbefalede retningslinjer, passer godt på jer og os selv. Det har været en hård tid for os alle, og vi nyder at se jer på klinikken igen.

Vi åbner op for online bookninger igen og er klar til at behandle en masse ”sandalfødder” Vi anbefaler at bestille tid nu, hvis fødderne skal behandles inden sommerferien.

Det er snart fars dag, vi sælger som sædvanlig gavekort incl. en overraskelse. Der er mange mænd som ikke skænker fødderne mange tanker. Et gavekort til en fodbehandling, er ofte en kærkommen gave, og kan være vanedannende

Vi glæder os til Kathrine starter efter barsel igen. Kathrine har åbnet sin kalender fra d. 1 Juli.
Hun er på klinikken foreløbig kun mandag og onsdag, men på sigt flere dage. Kathrine vil være på klinikken fra kl 8- 17 indtil videre.

Vi ønsker alle en god sommer hvor vi passer godt på hinanden.

Vi glæder os til vi ses 🙂

Sommerhilsner fra
Kathrine, Karina, Bodil og Dorthe
Fodterapeuterne i Vænget.

Nyhedsbrev – Midt i en Covid-19 tid.


Kære alle

Klinik for fodterapi Vænget 22 er midlertidigt lukket. Vi følger Sundhedstyrelsens og Danske Fodterapeuters anbefalinger. Det vides desværre ikke hvornår vi åbner igen, men vi glæder os allerede.

Alle aflysninger foregår pr mail, sms eller telefonisk.

Det er muligt at blive skrevet på en venteliste – skriv en mail til info@fodterapeuterne-kalundborg.dk med navn, fødselsdag og årsag – er du ny kunde så også et telefon nr.:)

Det er også muligt at stille spørgsmål på denne mail. Vi er også på facebook : Klinik for fodterapi v Dorthe Gransøe – eller på Instagram : fodterapeuternekalundborg.  Her vil der løbende komme nyheder.

Vi håber meget på en helt almindelig hverdag igen. Hvis vi alle bliver hjemme, holder afstand når det er nødvendigt at gå ud og tager hygiejniske forholdsregler gør vi hvad vi kan for,at forkorte denne virusperiode.

Pas godt på jer selv og hinanden.

Venlig hilsen

Fodterapeuterne i Vænget

Nyhedsbrev december 2019.

Året 2019 rinder meget snart ud og vi tager hul på et nyt friskt årti.

2019 har budt på store forandringer. Vi flyttede klinikken til Vænget i april og vi elsker de nye lokaler. Vi hører dagligt at der er mere hyggeligt, stille og roligt i Vænget. Vi savner bestemt ikke det blæsende område på havnen og det utrolige kedelige og urolige venteværelse.

Det glæder os at i der er taget godt imod forandringerne.

Kathrine kom tilbage fra barsel i maj, og ja hun gik på endnu en barsel d. 1 december J Det glæder os meget at Kathrine nu har 2 skønne børn, en af hver J  Kathrine har en fantastisk mand som også elsker at være på barsel, så Kathrine starter stille og roligt op igen, til juli – hvor vi andre påtænker sommerferie.

Den 1.januar 2020 har vi opsagt vores ydernr.  Det betyder at vi desværre ikke kan give jer regionens tilskud, hvis i har en henvisni ng fra lægen pga diabetes, arvæv, nedgroede negle, psoriasisgigt og svær leddegigt.

I kan naturligvis stadig få behandlet fødderne hos os, men til klinikkens pris.

Vi har opsagt vores ydernr da der er nogle ting vi er utilfredse med fra Regionens side. Vi er kede af manglende ydernr i vores område og at vi bliver pålagt omsætningsloft.

Det er muligt at forhøre sig hos kommunen om man er berettiget til udvidet helbredstillæg.

Vi har gennem de sidste måneder oplyst vores kunder/patienter om dette og vi er taknemmelige for at mange heldigvis fortsætter på klinikken, da de kommer for behandlingen og ikke tilskuddet.

Vi har naturligvis også fuld forståelse for at man vælger en klinik hvor man stadig kan få sit tilskud, som man jo er berettiget til.

Vi ser frem til et godt arbejdsår i 2020. Vi vil gøre som vi plejer ;udvikle os, gøre os umage, blive klogere, forsøge ikke at stresse, tage arb ejdet alvorligt, men med plads til humor. Desuden  modtager gerne god råd samt kritik fra jer, for uden klinikkens kunder/ patienter var der ingen Klinik for fodterapi i Vænget.

Til slut vil jeg på alles vegne, ønske jer et lyst og lykkeligt Nytår. TAK for året der snart er gået. TAK for forståelse i forbindelse med flytning og min kære mands sygdom – det betyder mere end i aner. Heldigvis er han frisk igen.

Festlige Nytårshilsner

Dorthe

Nyhedsbrev december 2018

Her på falderebet af 2018 kommer en kort nyhedsmail fra os fodterapeuter på Grand.

Vi takker for et godt 2018, med udfordringer, arbejdsglæde og gode patienter/kunder. Vi taler tit om hvor heldige vi er, at have så mange gode besøg hver eneste dag, og vi er alle glade for at være på arbejde. Vi håber at vores patienter kan mærke at vi har det godt sammen.

Karina er faldet godt til på klinikken, og Kathrine nyder sin barsel indtil maj 2019, hvor hun vil arbejde på klinikken mandag og onsdag.  Hendes kalender bliver åbnet til februar, så er det atter muligt at onlinebooke tid hos hende.

Karina, Bodil og jeg glæder os rigtigt meget til Kathrine er tilbage, dels fordi hun er en god kollega, men også fordi vi vil have en kortere ventetid på klinikken. Vi har ikke haft vikar, men vi andre har arbejdet ekstra for at hindre ventetid, men det er desværre ikke helt lykkes.

Vi har stadig vores servicemedarbejder, Maria på klinikken – til februar har hun været hos os i 5 år! Maria er en god hjælp i hverdagen.

Vi forhandler stadig cremer, sockwell strømper, som hjælper trætte ben i den travle hverdag, eller som kompression ved sport. Vi forhandler også lækre sokker og ”sutter” til kolde fødder. Sokker og ” sutter” bliver strikket af kvinder i Montenegro. Kom og kig og føl på sagerne J

Omkring d. 1. april forventer vi at flytte til nye lokaler. Adressen bliver : Vænget 22 st tv. Kalundborg.

Huslejen er ligger i den høje ende på Grand, så derfor har jeg længe været på udkig efter et godt lokale, med en mindre husleje. Vi mister den flotte udsigt, men ellers bliver alt ved det gamle.  De samme fodterapeuter, og den samme professionelle behandling af jeres fødder og stadig centralt beliggende.

Vi glæder os alle til vi er på plads i de nye lokaler.

Til sidst vil jeg ønske alle et rigtig godt Nytår, pas godt på jer selv og hinanden. Lad os gå ind i 2019 med et åbent, nysgerrigt og positivt sind.

De bedste hilsner
Dorthe 

Nyhedsbrev december 2017

Så nærmer vi os allerede 2018 med hastige skridt og vi vil i den forbindelse ønske alle en glædelig jul og et lyst og lykkeligt nytår. Tak for året som snart rinder ud. Vi har haft et godt år med masser af gode kunder/patienter, arbejdsglæde og nye udfordringer som vi løser på bedste vis.

Fodterapeuter som arbejder under overenskomst med sygesikringen skal alle akkrediteres indenfor de næste 3 år. Akkrediteringen kommer os alle til gode og vi føler os godt rustet og godt med. Det eneste vores patienter vil mærke, er at vi måske spørger lidt mere ind til jeres ønsker/ behandlinger/ helbredstilstand.

Kathrine og Jannie er faldet godt til på klinikken, og vi er et godt team. Det er altid skønt med fornyelse på klinikken. Vi er alle nysgerrige på faget og er glade for at gå på arbejdet, hvilket vi håber vores kunder/patienter kan mærke.

Kathrine er på klinikken mellem jul og Nytår, så ring 59566067 eller book en tid online wwww.foterapeuterne-kalundborg.dk hvis du trænger til en rolig stund, med en afslappende fodbehandling.

Vil du følge med er vi på facebook – søg efter fodterapeuterne på Grand, der kommer ofte nyheder/ tilbud.

Glædelig jul og et lyst, lykkeligt nytår ønskes I alle af

Kathrine, Jannie, Bodil og Dorthe

Nyhedsbrev september

Ja det er jo ikke fordi i bliver overdynget med Nyhedsbreve herfra.

Vi har haft en meget travl sommer og har desværre været oppe på en måneds ventetid. Det er ikke noget vi bryder os om, men vi mener at have løst ved at have fået 2 vakse piger på klinikken.

Kathrine Graakjær og Jannie Almegaard er kommet godt i gang med arbejdet på klinikken. Sjovt nok har de begge valgt at bo i Jyderup. Jannie har sin egen klinik i Jyderup og Kathrine har lige solgt sin klinik i København, da hun ønskede at komme tættere på sin familie.

Så nu kan Jannie, Kathrine, Bodil og undertegnede bookes online.

Desværre tager vi ikke mod nye henvisningspatienter, da regionen har sat et loft som vi ikke må overskride.

Hvis man har mistet en tånegl kan Kathrine og Jannie opbygge en midlertidig som er naturtro. De mestrer også fransk lak, men kun i forbindelse med fodbehandling.

Vi er glade for begge 2 vil arbejde på klinikken., og de er tilsyneladende faldet godt til.

Fodens Dag d. 21 september.

I år har vil valgt at afholde Fodens Dag i Havneparken. Husets fysioterapeuter vil også være på pladen. Vi giver gratis fodtjek fra kl 14-17. I år er der specielt fokus på børn, så vi foreslår at tage børnene med, få undersøgt deres fødder, få en snak om sko, daglig pleje og eventuelle problemer. Vi håber at kunne tage nogle aftryk af børnenes fødder og lave et festligt billede.

Er du voksen er du naturligvis også velkommen, så har du et problem kan det være fysioterapeuterne eller vi kan vejlede og hjælpe dig.

Indlæg: Vi fremstiller flere forskellige slags indlæg. Vi vurderer hvilket indlæg som passer bedst til patienten og patientens fødder. Efteråre tog tiden for lukkede sko, nærmer sig – måske er det en god ide at få gjort noget ved at få købt et indlæg som passer specielt til dine fødder ?

Nyhedsbrev december 2016

Det er længe siden der er kommet nyt fra os.

Vi har haft et travlt år med masser af dejlige kunder/patienter. Trine er kommet godt ind i klinikkens arbejde. Ja, det føles som om hun altid har været her.

Desværre har vi så travlt at vores kvote på regionspatienter let bliver opbrugt. Så derfor henvises nye diabetespatienter til vores kolleger i byen, indtil vi har fået et ydernr. til.

Det er naturligvis muligt at få behandlet fødderne her på klinikken, hvis man er diabetiker, men så er det desværre fuld klinikpris.

Der er ingen ændringer for allerede registrerede regionspatienter i kartotektet.

Vore praktikant Maria har udvidet sin arbejdstid, så nu er hun her 3 dage om ugen og sørger for at vi har rene redskaber, håndklæder og rent på hylderne.

Vi vil gerne sige tak for i år og ønsker alle et godt Nytår 🙂

Maria, Trine, Bodil og Dorthe

Nyhedsbrev Januar 2016.

I ønskes alle et godt og lykkebringende nytår, med tak for 2015

Det er længe siden I har hørt noget herfra fodterapeuterne på ”Grand”

Siloen er væk, udsigten er bedre og vi går mod lysere tider 🙂

Lisa er rejst fra klinikken, hun ønskede at bruge al sin tid på sin egen klinik i Stenlille, så Bodil har fået en ekstra dag på klinikken. Vi takker Lisa for godt samarbejde og ønsker hende god vind fremover.

Vi har fået undervisning i opmåling til kompressionsstrømper, vi forhandler Sigvaris da vi synes det er den bedste strømpe der findes på markedet.

Gode strømper, som ikke strammer har vi også – fantastisk gode til diabetikere.

Dorthe er udtaget på Team Rynkeby Vestsjælland, og skal cykle til Paris til sommer.  Vi cykler for at samle penge ind til Børnecancerfonden – alle børn fortjener et liv uden sygdom.

Rytterne betaler selv for turen og arbejder ihærdigt på at samle midler til kræftramte børn og deres familier.

Dorthe samler bla. donationer ind via Betternow, alle bidrag modtages med kyshånd og hver en krone gør en forskel. Stor tak til de der allerede har støttet!

På klinikken arbejder vi med ”Den danske kvalitetsmodel”, hvilket er noget helt nyt indenfor fodterapien. Der vil  i fremtiden blive stillet større krav til fodklinikkerne i fremtiden og dem vil vi påbegynde lidt efter lidt.

Dorthe skal kigge på nogle pilottest klinikker i de næste par måneder, og vil implementere det i egen klinik i fremtiden.

Alt dette for at sikre at vores kunder/patienter er i de bedste hænder.

Vi glæder os til et nyt friskt år og håber i vil komme med input, så vores klinik kan blive endnu bedre.

De bedste hilsner fra

Iben, Bodil og Dorthe (fodterapeuter)
og Maria (praktikant )

Nyhedsbrev august 2015

IMG_4726Nyhedsbrev august 2015

Endelig er det blevet tid til et nyhedsbrev fra fodterapeuterne på Grand. Sensommeren er over os og det er stadig ” sandalvejr” Sommeren har bla. budt på Folkemødet på Bornholm for Dorthes vedkommende, fantastisk at få lov til at formidle vores vigtige budskab for hele Danmark.

Dette nyhedsbrev vil indholde:
1. Online booking
2. Fodens dag
3. Verdens diabetesdag

Online booking

Vi er gået i luften med online booking 🙂 Flere og flere har kontaktet os via email ang. tider forfodbehandling, dette fører til en masse skriverier frem og tilbage. Vi har derfor valgt at få online booking. Hvis du er i forvejen kommer på klinikken, kan du ringe og få dit brugernavn og kode oplyst. Det kan du selv ændre på i dun brugerprofil, når du er logget på første gang 🙂 Helt nye patienter udfylder de brugeroplysninger, der er angivet. Formularen er selvfølgelig oprettet på en sikker forbindelse, så dine data er sikret. Det er naturligvis stadig muligt at ringe og bestille tid på 59566067

Fodens dag.

Fodens dag d. 17 september holder vi åbent hus fra kl 14-°©‐17. Her er det muligt at få en gratis fodanalyse. Det foregår efter først til mølle princippet. Man skriver sig på en seddel og kommer ind efter tur. Der er lidt godt til ganen og pjecer til gennemlæsning mens man venter:)

Verdens diabetes dag d.14 november.

Igen i år er Bodil og Dorthe at finde på Klostertorvet i Kalundborg ved Verdens Diabetesdagen – her kan man få en god snak om fødder og diabetes med professionelle. Teltet er fyldt med forskellige informationer og tilbud der på en eller anden måde er diabetesrelateret.

10557145_10205208401433454_9140514450630770433_oNovo Nordisk står for dette flotte arrangement. Det er en lørdag og der vil som vanligt være et gratis motionsløb, men da det er om dagen vil Vor Frue kirke ikke være op
lyst i blåt lys.Vi føler at vi er en aktiv klinik.
Bodil er vores kollega repræsentant, når det gælder kollegamøder i vores region. Hun får hjælp af Winnie fra Jyderup og Dorthe fra klinikken. At være aktiv skaber arbejdsglæde og det håber vi vores klienter/patienter kan mærke.

Ha en dejlig sensommer og book en tid online :))

Bedste hilsner
Fodterapeuterne på Grand
” Et smil starter ved fødderne”