Nyhedsbrev december 2017

Så nærmer vi os allerede 2018 med hastige skridt og vi vil i den forbindelse ønske alle en glædelig jul og et lyst og lykkeligt nytår. Tak for året som snart rinder ud. Vi har haft et godt år med masser af gode kunder/patienter, arbejdsglæde og nye udfordringer som vi løser på bedste vis.

Fodterapeuter som arbejder under overenskomst med sygesikringen skal alle akkrediteres indenfor de næste 3 år. Akkrediteringen kommer os alle til gode og vi føler os godt rustet og godt med. Det eneste vores patienter vil mærke, er at vi måske spørger lidt mere ind til jeres ønsker/ behandlinger/ helbredstilstand.

Kathrine og Jannie er faldet godt til på klinikken, og vi er et godt team. Det er altid skønt med fornyelse på klinikken. Vi er alle nysgerrige på faget og er glade for at gå på arbejdet, hvilket vi håber vores kunder/patienter kan mærke.

Kathrine er på klinikken mellem jul og Nytår, så ring 59566067 eller book en tid online wwww.foterapeuterne-kalundborg.dk hvis du trænger til en rolig stund, med en afslappende fodbehandling.

Vil du følge med er vi på facebook – søg efter fodterapeuterne på Grand, der kommer ofte nyheder/ tilbud.

Glædelig jul og et lyst, lykkeligt nytår ønskes I alle af

Kathrine, Jannie, Bodil og Dorthe