Nyhedsbrev september

Ja det er jo ikke fordi i bliver overdynget med Nyhedsbreve herfra.

Vi har haft en meget travl sommer og har desværre været oppe på en måneds ventetid. Det er ikke noget vi bryder os om, men vi mener at have løst ved at have fået 2 vakse piger på klinikken.

Kathrine Graakjær og Jannie Almegaard er kommet godt i gang med arbejdet på klinikken. Sjovt nok har de begge valgt at bo i Jyderup. Jannie har sin egen klinik i Jyderup og Kathrine har lige solgt sin klinik i København, da hun ønskede at komme tættere på sin familie.

Så nu kan Jannie, Kathrine, Bodil og undertegnede bookes online.

Desværre tager vi ikke mod nye henvisningspatienter, da regionen har sat et loft som vi ikke må overskride.

Hvis man har mistet en tånegl kan Kathrine og Jannie opbygge en midlertidig som er naturtro. De mestrer også fransk lak, men kun i forbindelse med fodbehandling.

Vi er glade for begge 2 vil arbejde på klinikken., og de er tilsyneladende faldet godt til.

Fodens Dag d. 21 september.

I år har vil valgt at afholde Fodens Dag i Havneparken. Husets fysioterapeuter vil også være på pladen. Vi giver gratis fodtjek fra kl 14-17. I år er der specielt fokus på børn, så vi foreslår at tage børnene med, få undersøgt deres fødder, få en snak om sko, daglig pleje og eventuelle problemer. Vi håber at kunne tage nogle aftryk af børnenes fødder og lave et festligt billede.

Er du voksen er du naturligvis også velkommen, så har du et problem kan det være fysioterapeuterne eller vi kan vejlede og hjælpe dig.

Indlæg: Vi fremstiller flere forskellige slags indlæg. Vi vurderer hvilket indlæg som passer bedst til patienten og patientens fødder. Efteråre tog tiden for lukkede sko, nærmer sig – måske er det en god ide at få gjort noget ved at få købt et indlæg som passer specielt til dine fødder ?