Warning: is_file(): open_basedir restriction in effect. File(/var/www/www.fodterapeut-kalundborg.dk/web/wp-content/themes/fodterapeut/billeder/lasf_email.png) is not within the allowed path(s): (/var/www/clients/i53552/fodterapeut-kalundborg.dk/web:/var/www/fodterapeut-kalundborg.dk/web:/var/www/clients/i53552/fodterapeut-kalundborg.dk/tmp:/var/www/clients/i53552/fodterapeut-kalundborg.dk/secure_folder:/var/www/i123_scripts) in /var/www/clients/i53552/fodterapeut-kalundborg.dk/web/wp-content/plugins/i123_newsletter/global_functions.php on line 146
Nyhedsbrev august 2015

Klinik for fodterapi

v/ statsaut. fodterapeut Dorthe Gransøe

Nyhedsbrev august 2015

IMG_4726Nyhedsbrev august 2015

Endelig er det blevet tid til et nyhedsbrev fra fodterapeuterne på Grand. Sensommeren er over os og det er stadig ” sandalvejr” Sommeren har bla. budt på Folkemødet på Bornholm for Dorthes vedkommende, fantastisk at få lov til at formidle vores vigtige budskab for hele Danmark.

Dette nyhedsbrev vil indholde:

1. Online booking

2. Fodens dag

3. Verdens diabetesdag

Online booking

Vi er gået i luften med online booking :) Flere og flere har kontaktet os via email ang. tider forfodbehandling, dette fører til en masse skriverier frem og tilbage. Vi har derfor valgt at få online booking. Hvis du er i forvejen kommer på klinikken, kan du ringe og få dit brugernavn og kode oplyst. Det kan du selv ændre på i dun brugerprofil, når du er logget på første gang :) Helt nye patienter udfylder de brugeroplysninger, der er angivet. Formularen er selvfølgelig oprettet på en sikker forbindelse, så dine data er sikret. Det er naturligvis stadig muligt at ringe og bestille tid på 59566067

Fodens dag.

Fodens dag d. 17 september holder vi åbent hus fra kl 14-°©‐17. Her er det muligt at få en gratis fodanalyse. Det foregår efter først til mølle princippet. Man skriver sig på en seddel og kommer ind efter tur. Der er lidt godt til ganen og pjecer til gennemlæsning mens man venter:)

Verdens diabetes dag d.14 november.

Igen i år er Bodil og Dorthe at finde på Klostertorvet i Kalundborg ved Verdens Diabetesdagen – her kan man få en god snak om fødder og diabetes med professionelle. Teltet er fyldt med forskellige informationer og tilbud der på en eller anden måde er diabetesrelateret.

10557145_10205208401433454_9140514450630770433_oNovo Nordisk står for dette flotte arrangement. Det er en lørdag og der vil som vanligt være et gratis motionsløb, men da det er om dagen vil Vor Frue kirke ikke være op

lyst i blåt lys.Vi føler at vi er en aktiv klinik.

Bodil er vores kollega repræsentant, når det gælder kollegamøder i vores region. Hun får hjælp af Winnie fra Jyderup og Dorthe fra klinikken. At være aktiv skaber arbejdsglæde og det håber vi vores klienter/patienter kan mærke.

Ha en dejlig sensommer og book en tid online :))

Bedste hilsner

Fodterapeuterne på Grand

” Et smil starter ved fødderne”

Denne mail er sendt til dig fra Klinik for fodterapi, Vestre Havneplads 10, st. 4400 Kalundborg Tlf. 59 56 60 67, fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev.