Warning: is_file(): open_basedir restriction in effect. File(/var/www/www.fodterapeut-kalundborg.dk/web/wp-content/themes/fodterapeut/billeder/lasf_email.png) is not within the allowed path(s): (/var/www/clients/i53552/fodterapeut-kalundborg.dk/web:/var/www/fodterapeut-kalundborg.dk/web:/var/www/clients/i53552/fodterapeut-kalundborg.dk/tmp:/var/www/clients/i53552/fodterapeut-kalundborg.dk/secure_folder:/var/www/i123_scripts) in /var/www/clients/i53552/fodterapeut-kalundborg.dk/web/wp-content/plugins/i123_newsletter/global_functions.php on line 146
Nyhedsbrev december 2021

Klinik for fodterapi

v/ statsaut. fodterapeut Dorthe Gransøe

Nyhedsbrev december 2021

Kære alle.

Ingen havde vist drømt om at coronaskyen stadig vil hærge over vores klode her i slutningen af 2021. Det er stadig nødvendigt at spritte, holde afstand, bruge mundbind og passe godt på hinanden.

Vi har åben på klinikken lige indtil d. 23 december kl 12. Det er muligt at komme forbi og købe produkter eller gavekort. Gavekortene bliver pakket sammen med en lille skumcreme og en lille folder med gode råd til fødderne.

Mellem Jul og Nytår skifter vi IT system, og det er vi meget spændte på. Det kan nok ikke undgås at der vil være nogen indkørings udfordringer både for jer som kunder/patienter og for os behandlere. Vi beder om jeres forståelse og ikke mindst tålmodighed :)

TAK for året som snart er gået, uden Jer  loyale patienter/kunder ingen fodterapeuter i Vænget 

Vi håber det kan mærkes at vi er glade for at gå på arbejde  og at vi alle brænder for faget.

I ønskes alle en rigtig glædelig Jul og et lyst og lykkeligt Nytår :)

Vi ses i 2022

Kærlig hilsen

Servicemedarbejder Maria

Fodterapeuterne Karina, Bodil og Dorthe

Denne mail er sendt til dig fra Klinik for fodterapi, Vestre Havneplads 10, st. 4400 Kalundborg Tlf. 59 56 60 67, fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev.