Warning: is_file(): open_basedir restriction in effect. File(/var/www/www.fodterapeut-kalundborg.dk/web/wp-content/themes/fodterapeut/billeder/lasf_email.png) is not within the allowed path(s): (/var/www/clients/i53552/fodterapeut-kalundborg.dk/web:/var/www/fodterapeut-kalundborg.dk/web:/var/www/clients/i53552/fodterapeut-kalundborg.dk/tmp:/var/www/clients/i53552/fodterapeut-kalundborg.dk/secure_folder:/var/www/i123_scripts) in /var/www/clients/i53552/fodterapeut-kalundborg.dk/web/wp-content/plugins/i123_newsletter/global_functions.php on line 146
Nyhedsbrev fra Klinik for fodterapi Vænget 22 Kalundborg.

Klinik for fodterapi

v/ statsaut. fodterapeut Dorthe Gransøe

Nyhedsbrev fra Klinik for fodterapi Vænget 22 Kalundborg.

Lige et kort Nyhedsbrev hvor vi vil informere og nye tiltag på klinikken og oplyse om vores ferie.

Vi kan nu behandle fodvorter effektivt.

Vorter er en svær virus at komme til livs, men fodterapeuter er anerkendt til at behandle fodvorter med samme effektive middel og behandling som læger og hudlæger.

Hos fodterapeuten foregår behandlingen således; vi beskærer vorten og sprayer med Hydrozid. Denne behandling skal der følges op på  hver uge, og det er vigtigt at overholde dette interval, for at effekten opnås.

Der er egenbetaling på denne behandling, modsat hos hudlæge og læge – til gengæld er der næsten ingen ventetid.

Skriv til info@fodterapeuterne-kalundborg.dk hvis du vil vide mere om behandlingen.

Fra Januar 2023 er det ikke muligt at betale med dankort på klinikken. Vi varsler i god tid, men anbefaler at man allerede nu betaler med mobilepay eller kontanter. Vi hjælper gerne med at føre dig igennem mobilepay hvis du føler dig usikker på denne betalingsform.

Vi fravælger dankort, da det er en dyr løsning for os, og da flere og flere bruger mobilepay, tror vi ikke det volder de store omskiftelige udfordringer.

Ferietid.

Der er lukket på klinikken i uge 30, ellers er vi at træffe det meste af sommeren.

Bodil holder ferie uge 27,30,36,37,38

Karina og Dorthe holder ferie 28,29,30

Vi ønsker alle en dejlig sommer.

Venlig hilsen

Fodterapeuterne i Vænget.

 

Denne mail er sendt til dig fra Klinik for fodterapi, Vestre Havneplads 10, st. 4400 Kalundborg Tlf. 59 56 60 67, fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev.