Warning: is_file(): open_basedir restriction in effect. File(/var/www/www.fodterapeut-kalundborg.dk/web/wp-content/themes/fodterapeut/billeder/lasf_email.png) is not within the allowed path(s): (/var/www/clients/i53552/fodterapeut-kalundborg.dk/web:/var/www/fodterapeut-kalundborg.dk/web:/var/www/clients/i53552/fodterapeut-kalundborg.dk/tmp:/var/www/clients/i53552/fodterapeut-kalundborg.dk/secure_folder:/var/www/i123_scripts) in /var/www/clients/i53552/fodterapeut-kalundborg.dk/web/wp-content/plugins/i123_newsletter/global_functions.php on line 146
Nyhedsbrev maj 2020.

Klinik for fodterapi

v/ statsaut. fodterapeut Dorthe Gransøe

Nyhedsbrev maj 2020.

Jubiiii! vi er forhåbenligt over den værste krise og vi er startet op i klinikken igen. Vi tager naturligvis alle anbefalede retningslinjer, passer godt på jer og os selv. Det har været en hård tid for os alle, og vi nyder at se jer på klinikken igen.

Vi åbner op for online bookninger igen og er klar til at behandle en masse ”sandalfødder” Vi anbefaler at bestille tid nu, hvis fødderne skal behandles inden sommerferien.

Det er snart fars dag ...... se mere på https://www.fodterapeuterne-kalundborg.dk/nyhedsbreve/469

Sommerhilsner fra

Kathrine, Karina, Bodil og Dorthe

Fodterapeuterne i Vænget.

Denne mail er sendt til dig fra Klinik for fodterapi, Vestre Havneplads 10, st. 4400 Kalundborg Tlf. 59 56 60 67, fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev.