Warning: is_file(): open_basedir restriction in effect. File(/var/www/www.fodterapeut-kalundborg.dk/web/wp-content/themes/fodterapeut/billeder/lasf_email.png) is not within the allowed path(s): (/var/www/clients/i53552/fodterapeut-kalundborg.dk/web:/var/www/fodterapeut-kalundborg.dk/web:/var/www/clients/i53552/fodterapeut-kalundborg.dk/tmp:/var/www/clients/i53552/fodterapeut-kalundborg.dk/secure_folder:/var/www/i123_scripts) in /var/www/clients/i53552/fodterapeut-kalundborg.dk/web/wp-content/plugins/i123_newsletter/global_functions.php on line 146
Nyhedsbrev …. Midt i en Covid-19 tid.

Klinik for fodterapi

v/ statsaut. fodterapeut Dorthe Gransøe

Nyhedsbrev …. Midt i en Covid-19 tid.

Kære alle

Klinik for fodterapi Vænget 22 er midlertidigt lukket. Vi følger Sundhedstyrelsens og Danske Fodterapeuters anbefalinger. Det vides desværre ikke hvornår vi åbner igen, men vi glæder os allerede.

Alle aflysninger foregår pr mail, sms eller telefonisk.

Det er muligt at blive skrevet på en venteliste – skriv en mail til info@fodterapeuterne-kalundborg.dk med navn, fødselsdag og årsag - er du ny   kunde så også et telefonnr.:)

Det er også muligt at stille spørgsmål på denne mail. Vi er også på facebook : Klinik for fodterapi v Dorthe Gransøe – eller på Instagram : fodterapeuternekalundborg.  Her vil der løbende komme nyheder.

Vi håber meget på en helt almindelig hverdag igen. Hvis vi alle bliver hjemme, holder afstand når det er nødvendigt at gå ud og tager hygiejniske forholdsregler gør vi hvad vi kan for,at forkorte denne virusperiode.

Pas godt på jer selv og hinanden.

Venlig hilsen

Fodterapeuterne i Vænget

Denne mail er sendt til dig fra Klinik for fodterapi, Vestre Havneplads 10, st. 4400 Kalundborg Tlf. 59 56 60 67, fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev.