Warning: is_file(): open_basedir restriction in effect. File(/var/www/www.fodterapeut-kalundborg.dk/web/wp-content/themes/fodterapeut/billeder/lasf_email.png) is not within the allowed path(s): (/var/www/clients/i53552/fodterapeut-kalundborg.dk/web:/var/www/fodterapeut-kalundborg.dk/web:/var/www/clients/i53552/fodterapeut-kalundborg.dk/tmp:/var/www/clients/i53552/fodterapeut-kalundborg.dk/secure_folder:/var/www/i123_scripts) in /var/www/clients/i53552/fodterapeut-kalundborg.dk/web/wp-content/plugins/i123_newsletter/global_functions.php on line 146
Nyhedsmail april 2014.

Klinik for fodterapi

v/ statsaut. fodterapeut Dorthe Gransøe

Nyhedsmail april 2014.

Tak fordi du har valgt at modtage nyhedsmail fra Klinik for fodterapi, Vestre havneplads 10 st.tv Kalundborg.

I dette nyhedsbrev kan du læse om følgende:

 

Sundhedsmesse.

Sundhedsmessen 2014 afholdes som sædvanligt i Kalundborghallerne. D 26 april fra kl 10-16 er der fri entre. Alle former for sundhed er repræsenteret og desuden er det muligt at delstage i et gratis motionsløb – tilmelding kan ske på www.kalundborg.dk.

Fodterapeuterne i Kordilgade og os her på Grand deler en stand hvor det faglige er i højsædet. Vi medbringer en lyskasse, så vi kan se hvordan dine fødder ser ud ved belastning. Vi glæder os til at se dig på vores stand.

 

Konfirmationsbehandlinger.

Lak på fødder

Vi har i år valgt at afholde konfirmationseftermiddag. En konfirmationsbehandling er en fodbehandling inkl. lakering til kun 250 kr. Dette tilbud gælder KUN konfirmander eller nonfirmander 2014.

Billetter og bookning af tid kan ske ved henvendelse på klinikken. Flg. datoer og tidspunkt er forbeholdt konfirmationsbehandling d. 24 april og d. 1 og 8 maj fra kl 16-19. Vi sørger for lidt lækkert til ganen, så book en tid sammen med din veninde J

 

Luksusbehandlinger.

Dejlige fødder

Som noget nyt har vi indført Luksusbehandlinger i klinikken. Luksus behandlinger er en behandling for de der ønsker ” lidt mere” end bare en fodbehandling.

En luksusbehandling er udover selve fodbehandlingen: peeling/scrub/fodmaske ekstra massage af fødderne og lakering af negle med alm. neglelak.

Husk at gøre opmærksom på dine ønsker ved bookning af tid.

Almindelig fodbehandling koster 390kr og en luksusbehandling 500 kr.

 

Indlæg.

_JN02495-1

Indlægsbehandlingerne har vi travlt med i øjeblikket, da løbesæsonen for alvor er trådt i kraft. Vi fremstiller flere forskellige slags indlæg, alt efter hvad der passer bedst til netop dit behov, din fysik og temperament. Mange ældre har desuden problemer med manglende fedtlag under fødderne og for disse patienter vil et blødt indlæg forbedre deres gang og formindske skader ved fejlstillinger i fødder og ben.

Det var hvad der rør sig hos os i øjeblikket. Du er altid velkommen til at kontakte klinikken, hvis du har brug for et godt råd om fødder:

Se mere på vores website, ved at klikke her.

 

Bedste hilsner

Bodil, Iben,Lisa og Dorthe

Fodterapeuterne på” Grand”

Fodterapeuterne på Grand

Denne mail er sendt til dig fra Klinik for fodterapi, Vestre Havneplads 10, st. 4400 Kalundborg Tlf. 59 56 60 67, fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev.